Support » Fixing WordPress » No way to upload images when in edit post!

  • Hi to all, I’ve just upgraded to Wp 3.3, as a good boy I did a Backup, disabled all the plugins and started the upgrade, everything ok nice stuff…
    Then I tryied to create a new post and I clicked on the media button on top of post editor (as I always did), screen became darker (like lightbox effects) and it stops there, nothing more happens…
    Then I tryied to go to Media->Add new and there drag and drop works….
    So now I’m asking you what could be the issue?
    I’m using Chrome.

    P.S.
    I thought that the problem could be my custom template (it uses a lot of custom fields) so I disabled also it and tryied Twenty-Ten but even with Twenty-Ten no way to upload anything…(Even Twenty-Eleven didn’t help!)
    I tryied to Drag-n-Drop a small image while I was in ‘Post writing’ mode but, it opens my local image C:\…. and doesn’t upload anything.
    Any help will be really appreciated!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • I have the same problem. HELP!

    Same problem here.

    Using OSX Lion and cannot upload images using any of the uploaders….

    Problem occurred in both Chrome 15.0.874.121 and Firefox 8.0.1.

    I think I have fixed it!
    Just rebuild the gzip compression file for /wp-includes/js/thickbox/thickbox.css!

    Same Problem! Anyone figure it out?

    I don’t know if this will help anyone else, but after I upgraded I had a similar problem. I realized I had an older version of jquery registered (and registered in admin screens by mistake) using wp_register_script.

    Maybe try making sure WordPress 3.3 admin screens are enqueuing the new jquery version. Look at your page source code at the media->add new page. I have no idea what the minimum version of jquery needed for media upload is, nor if it makes a difference. I just know I was using a slightly older one and upload wouldn’t work until I let WordPress us its own jquery.

    here’s hoping it helps someone

    Hey Lance, thanks for the advice. I disabeled the old jquery file in my main folder and everything seems to be working for me now in terms of the images.

    Hi Lance,
    Could you help us with the specifics like what version you replaced with?and which file?

    Sure, but again I don’t know how (or if) any of this makes a difference. I haven’t attempted to find if there is a minimum jquery version needed for the new features in wordrpess 3.3. I’m sure someone out there could help.

    Originally I accidentally registered jquery (on admin pages) as google’s hosted:

    https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.3/jquery.min.js

    I was getting similar errors as posted above.

    WordPress 3.3 comes packed with jquery 1.7.1.

    I was using wp_deregister_script(‘jquery’) in my functions.php file, and then using wp_register_script to use the above google hosted jquery. Only I accidentally did this for admin pages, too.

    If this thread doesn’t help you, as always, also try deactivating all your plugins first.

    In my case it is ‘self-resolved’, maybe it was only a server cache error because on this domain I’m running Varnish and not on other installations that are on the same server.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘No way to upload images when in edit post!’ is closed to new replies.