• Resolved Julien

    (@juju81)


    Hi,

    I downloaded and installed your plugin to try, but unfortunately with WordPress 6.0 when I go to the media library, I don’t have any option about the watermark.

    I didn’t try it under WordPress 5.9.3 so I am assuming it is related to the new release, but I am not sure of that, I don’t have any previous version installed to test.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author MantraBrain

    (@mantrabrain)

    Hi @juju81, Thank you for your feedback and yes it was WordPress 6.0 compatibility issue and it’s fixed and updated (on version 1.0.8) now. It would be great if you can take update and check once. šŸ™‚

    Thread Starter Julien

    (@juju81)

    Hi @mantrabrain ,

    Thanks for you’re quick fix! Yes now I can see the option. But for a reason, the watermark is working on landscape and square pictures, but not on the portrait ones. I have checked all the image sizes except thumbnail and full, and even if I check these options, the portrait pictures cannot get the watermark.

    Plugin Author MantraBrain

    (@mantrabrain)

    HI @juju81,
    We just checked everything on our server with landscape, square, and portrait images, and it’s working fine. We are unable to reproduce the issue. It would be great if you can send your website URL and access to mantrabrain@gmail.com so that our tech team will check and fix the issue. Or simply you can record the screen and send the link once.

    • This reply was modified 8 months, 2 weeks ago by MantraBrain.
    Thread Starter Julien

    (@juju81)

    Hi @mantrabrain

    It is not online, just testing locally on a computer so I cannot share the link. As you cannot reproduce the issue, it is probably on my setup, so I will try on a fresh install to see how it works.

    Edit: I just tried and yes it is working on any pictures so the issue is on my side. Thanks for your support.

    • This reply was modified 8 months, 2 weeks ago by Julien.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘No watermark bulk option with WordPress 6.0’ is closed to new replies.