WordPress.org

Forums

P3 (Plugin Performance Profiler)
[resolved] No visits recorded (23 posts)

  1. sfsolutions
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    we get a no visits recorded.

    We get an entry and an empty entry. I searched but no opcode enabled. I tried all that is mentioned in the help file.

    i also uninstalled w3 total cache.

    Any idea ?

    Best wishes

    Niels

    https://wordpress.org/plugins/p3-profiler/

  2. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    Hello Niels,

    What web server are you using?

    When you look at your plugins page, do you see a "Drop ins" list above the main plugins list? If so, what do you see listed when you click on "drop ins"?

  3. sfsolutions
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    its Apache. In Drop-Ins I have this:

    advanced-cache.php

    My installed plugins:

    2 Click Social Media Buttons

    404 Redirection

    Akismet

    BWL Advanced FAQ Manager

    Combine CSS

    Combine JS

    Contact Form 7

    Contact Form DB

    Disqus Comment System

    Fancier Author Box

    Google Analytics Dashboard for WP

    Google XML Sitemaps

    SF-WP-Admin

    Jetpack von WordPress.com

    Newsletter

    P3 (Plugin Performance Profiler)

    Pricing Table Pro

    Q and A FAQ and Knowledge Base for WordPress

    Redirection

    SEO Rank Reporter

    Shareaholic | share buttons, analytics, related posts

    SumoMe

    W3 Total Cache

    WordPress Importer

    WP Editor

    WPML Multilingual CMS

    wpSEO

    WP Smush.it

    Best wishes

    Niels

  4. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    If you go into advanced options and uncheck "Attempt to disable opcode optimizers" does this help?

  5. sfsolutions
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    no. does not help. just tried it.

    Shoud i delete this dropin perhaps ?

    Best wishes

    Niels

  6. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    Hi Niels,

    When you say "empty entry" can you explain what you mean?

  7. sfsolutions
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    it looks like this:

    https://www.evernote.com/shard/s15/sh/caacce2a-6095-44f1-8ca7-d49fc168b2e4/733fc00e4fde32eebb306be2920d5d36

    [Moderator Note: Please ensure that you are embedding links correctly in your posts. Link corrected.]

  8. sfsolutions
    Member
    Posted 1 year ago #

  9. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    Let me look into this and get back to you.

  10. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    Hi Niels,

    I think I found the bug. Can you try this development version and let me know if it resolves the issue you're seeing?

    http://downloads.wordpress.org/plugin/p3-profiler.zip

    You can also find this under P3 -> Developers -> Development version

    You will need to uninstall your version of p3, then install this one by downloading it to your computer, clicking "add new" on your plugins page, then "upload" and uploading this zip file.

    Please let me know if this works for you.

  11. adevandry
    Member
    Posted 1 year ago #

    Kurt, I am having the same problem. I completely disabled w3, and deleted my cache files from the server, and I still get the same issue.

    I will try the fix you listed here and report back. Thanks.

  12. adevandry
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just ran the development version, and I have the same results, unfortunately.

  13. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    adevandry, what does the help page say for "Is my site using an opcode cache?"

    What web server are you using?

    Are you using any drop ins?

    Are you using any caching plugins?

  14. adevandry
    Member
    Posted 1 year ago #

    "P3 has not detected any opcode optimizers on your site. Although none were detected, an opcode optimizer may still be present. Contact your server administrator with any questions."

    I'm using a VPS server, Linux-based, PHP is updated.

    no drop-ins that I know of (how can I find out which ones I have?)

    I was using W3 cache plugin, but I deleted it and removed all cache files from the server when I first ran into this issue.

    One thing I noticed was that if I click Advanced Settings, I can check the boxes for Use my IP address, Attempt to disable opcode optimizers, and Attempt to circumvent browser cache. I can then run the scan properly. However, if I click Advanced Settings link again, the boxes are unchecked again.

  15. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    When you look at your plugins page, do you see a "Drop ins" list above the main plugins list? If so, what do you see listed when you click on "drop ins"?

  16. adevandry
    Member
    Posted 1 year ago #

    No, I don't see that.

  17. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    adevandry, have you tried with all plugins disabled and your theme set to twentyfourteen?

  18. adevandry
    Member
    Posted 1 year ago #

    yes I tried that.

  19. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    @adevandry,

    Will you be willing to work with me offline to resolve this? It would require access to your site. If so, please e-mail me at kpayne -at- godaddy -dot- com.

  20. adevandry
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sure, I'll send you the log in info.

  21. Ali Irani
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I am having the same problem and i installed w3 plugin!

  22. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    Ali Irani,

    Please go through these troubleshooting steps and report back:

    * Try the P3 development version: http://downloads.wordpress.org/plugin/p3-profiler.zip
    * Look at P3's help page, find the question "Is my site using an opcode optimizer?" and report back
    * What web server is your site using?
    * What drop-ins is your site using? (See plugins -> drop ins)
    * Disable all other plugins, revert to twentyfourteen, try again

    Thanks.

  23. Kurt Payne
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    P3 1.5.1 has been released to address the issues uncovered in this thread.

    I'm marking this thread as resolved.

    If you still have any problems, please open a new thread.

    Thank you!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • P3 (Plugin Performance Profiler)
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.