WordPress.org

Forums

The Support Forums will be in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. More information.

IX Show Latest YouTube
[resolved] "no videos found for channel" (6 posts)

  1. Chescaleigh
    Member
    Posted 2 years ago #

    I updated the plugin settings to include my YT user name and how many videos I'd like to show, but when I add the shortcode
    "No more videos found for channel chescaleigh" is what displays. Should I be putting something other than my channel name for "YouTube ID"? Please advise! Thanks!

    https://wordpress.org/plugins/ix-show-latest-youtube/

  2. Patrick Flynn
    Member
    Posted 2 years ago #

    Well I'm not affiliated with this plugin. But I did try the plugin with your YT channel and it worked fine.

    I went to Settings -> Ixiter Show Latest YouTube
    YouTube ID set to chescaleigh
    Width left it at 611
    Height left it at 382
    Autoplay unchecked
    Count of latest videos set to 3
    Show message if not broadcasting left blank

    Created a new post and inserted [ix_show_latest_yt]
    Previewed the post and got a page with 3 videos on it. FraNYC | bye South By , FraNYC | busy busy busy and Sign It Up | Rihanna "Pour It Up" Obamacare Parody

    Also worked with the following shortcode

    [ix_show_latest_yt ytid="chescaleigh" width="611" height="387" autoplay="off" count_of_videos="3"]

  3. Chescaleigh
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey! Thanks for your help. I did that and it's still showing "no videos found for channel" Not sure what the problem is.

  4. Daniel J. Lewis
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @Chescaleigh, who is your web host? I had a similar problem with version 2.2, and I discovered that my host was blocking a particular file request protocol.

    I'm now a contributor to this plugin, and the upcoming version 2.3 may fix this problem for you. It fixed it for me on my web host! I hope to have the 2.3 update approved and available this week.

  5. Daniel J. Lewis
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Version 2.3 is now available. Update to this and let us know whether the problem continues.

  6. Daniel J. Lewis
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It's very possible you had a space in your YouTube ID. Version 2.4.3 now removes the spaces, which would break the system.

    Without an update, I'm considering this resolved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • IX Show Latest YouTube
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic