Support » Theme: Plum » No thumbnails showing for blog posts

  • ucphotog

    (@ucphotog)


    Switching my site to WP after building for others. I have
    WP 4.7.4
    Plum 1.0.2

    WP site during build is at http://www.ucphoto.net/new

    I imported over 800 blog posts (all with images) from my ucphoto.wordpress.com page into my site. All images have been imported to my hosted site. They are not hotlinked The theme shows grey squares with VIEW instead of the image thumbnails. They do slide to the text with mouseover.

    I deactivated all plug-ins to be sure no issues with them.

    Hoping there is any easy fix. Any help appreciated.

    Thanks
    UCPhotog

    • This topic was modified 1 year ago by  ucphotog.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • ucphotog

    (@ucphotog)

    Forgot to note: I deactivated all plug-ins to insure that it was not a compatibility issue.

    ucphotog

    (@ucphotog)

    2nd forgot to note: all images were imported to my hosting site. They are not hotlinked.

    ucphotog

    (@ucphotog)

    Dang – 4+ days. I received a generic response from the developer. I responded immediately saying that their help page wasn’t applicable to my issue. I believe that I have explained it.

    Currently I am editing my imported posts one by one so if you’re looking at my site, please go at least 40 posts (likely to be 100 by end of today) in to see the issue.

    Thanks

    NO SUPPORT HERE or on their silly website. Can’t even DL the documentation without signing up. I guess they feel like theyre developing marketing funnels rather than free WP themes that devs have been using for years, get real!

    Hi, directallied.

    For Featured Images on homepage to work they need to be Set as Featured Images.
    This is necessary for not just Plum but almost all themes on wordpress.org which support featured images.

    If you imported 800 Posts, then you have to find a plugin to set Featured Images for all of them, because doing is manually would be a cumbersome task.

    Maybe a plugin like this could help you:
    https://wordpress.org/plugins/quick-featured-images/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘No thumbnails showing for blog posts’ is closed to new replies.