WordPress.org

Forums

WordPress Popular Posts
[resolved] No thumbnail showing (2 posts)

  1. sirhom
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Hector,
    I'm having some trouble getting through showing thumbnails.

    Here are my settings:
    wordpress 3.5.1
    wpp 2.3.2
    php 5.4.6 on easyphp emulating the server
    GD installed and enabled
    <?php wp_head(); ?> present in the header
    thumbnails enabled in the function.php
    thumbnail featured in my posts
    all rights opened for the cache file.

    I tried
    <?php if (function_exists('wpp_get_mostpopular'))wpp_get_mostpopular("range=monthly&order_by=comments&thumbnail_selection=usergenerated&thumbnail_width=48&thumbnail_height=48"); ?>
    and
    <?php if (function_exists('wpp_get_mostpopular'))wpp_get_mostpopular("range=monthly&order_by=comments&thumbnail_width=48&thumbnail_height=48"); ?>

    Same result with the widget, datas are shown, but the thumbnails are not showing. Only the linked alt shows on firefox.

    In the cache file, 2 0kilo files are generated:
    timthumb_cacheLastCleanTime.touch
    index.html
    nothing else

    Any idea ?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-popular-posts/

  2. sirhom
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Hector,
    everything is working fine with the developpment version,
    thanx for the good work

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress Popular Posts
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.