WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WordPress Popular Posts » [Resolved] no thumbnail image

[Resolved] no thumbnail image

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Hector Cabrera

    @hcabrera

    Hi Westr2013,

    Mind explaining a bit more about the issue? Also, if possible post your site’s URL so I can go check it out.

    Hi Héctor Cabrera,
    When activated, thumbnail images are not displayed can see here
    http://semo.psdx.ru/

    Plugin Author Hector Cabrera

    @hcabrera

    Ah, according to the code I’m seeing on your site you’re not using the Featured Image functionality on your blog but appending the images directly on your article’s content (hence the reason why the plugin can’t find the image) – so, try this: go to Settings > WordPress Popular Posts > Tools and under Thumbnail Source set Pick image from to First image on post.

    I’m sorry! My carelessness did not notice setting “Tools”

    Plugin Author Hector Cabrera

    @hcabrera

    Don’t worry about it, glad I could help!

    Hello!
    I have similar problem – do not see my thumbnails.
    I have choose the option “Pick image from:” “First image on post”.

    It is strange though, that it took one thumbnail (on one of my pages), but did not pick from my other post, which also have pics in them.

    What can be the problem?
    Thank you in advance!
    My URL is: http://www.sweetcook.eu/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] no thumbnail image’ is closed to new replies.
Skip to toolbar