• Resolved ExtraPaul

    (@extrapaul)


    In Internet Explorer 11 (Windows 10), no text appears in the bar.
    When I inspect the code, I see that the .fbr-message has a top offset of 39px : the block is too low, unther the bar.

    If I change a css rule like display, the .fbr-message gets a top offset of 14px and the text appears in the bar : all is OK.

    No problem with Firefox and Chrome.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    Thanks for reporting this @extrapaul
    We will get this fixed for ie

    Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    @extrapaul this has been fixed in v2.0.7

    please update

    Thread Starter ExtraPaul

    (@extrapaul)

    Thank you for your quick reaction.
    But sorry, I still have the problem.
    Here is a prinscreen.

    Same problem with the Twenty Twenty default theme of WordPress.

    • This reply was modified 1 year ago by ExtraPaul.
    Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    Hey @steveush pls have a look.

    @extrapaul do you have a link to share so we can see it in action?

    Thread Starter ExtraPaul

    (@extrapaul)

    Alas at this time the site is developped in intranet.
    I’ll try to publish it on its public domain next week, hidden for the public…

    Plugin Author steveush

    (@steveush)

    Hi @extrapaul,

    That would be great as I suspect there might be other CSS on your site that is affecting the bar. I’ve tested locally on IE11 on 3 different machines and all of them display the text correctly.

    Unfortunately without being able to inspect the DOM and check the rules myself it will be quite difficult to resolve your issue.

    Please let us know when there is a url we could take a look at.

    Thanks
    ~Steve

    Thread Starter ExtraPaul

    (@extrapaul)

    I have installed Foobar on another web site : it works fine with Internet Explorer.
    The problem is thus linked to my site, probably an interference with another plugin.

    I’ll investigate.
    Thank you for your time.

    Thread Starter ExtraPaul

    (@extrapaul)

    Correction : on my second site, works fine on client side, but not in the preview in admin. On both sites.

    • This reply was modified 1 year ago by ExtraPaul.
Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘No text in Internet Explorer 11’ is closed to new replies.