WordPress.org

Forums

WordPress SEO by Yoast
[resolved] No submit button on Titles & Metas page (14 posts)

  1. petervanderdoes
    Member
    Posted 1 year ago #

    Plugin version: 1.4.11

    On the Titles & Metas page there's no submit button, so we can't save the settings

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. wpsecuritylock
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here. I just upgraded from 1.4.10 to 1.4.11 and the "Save Settings" button is gone on Yoast WordPress SEO: Titles & Metas.

  3. mcbuzz
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just installed version 1.4.11 on a new WordPress installation and I have the same problem: there is no "Save Settings" button on the Titles & Metas page in Yoast WordPress SEO.

  4. seochief
    Member
    Posted 1 year ago #

    I don't know what the F**K he is doing with the plugin. It is a mess up now a days. With every update there's more bug than bug fixes. Over a Dozen of my site still have that "This is a Yoast Test Title" as title on every page of the site. And now I can't even save any sh*t. I hate you Yoast!!!

    Sorry about the language!!!

  5. Howard Young (@howardy)
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sort of a hack/work around:

    After you configure your settings, click on the help button and scroll down the page and click on the save settings button that should be on all pages.

  6. John Saddington
    Member
    Posted 1 year ago #

    confirmed. broken. (or mysteriously not there).

  7. helloari
    Member
    Posted 1 year ago #

    +1 on this issue
    the workaround worked for me.

  8. Howard Young (@howardy)
    Member
    Posted 1 year ago #

    Did anyone else notice if your wp-seo settings were reset when upgrading? I lost everything and started over from scratch...

  9. tokyosama
    Member
    Posted 1 year ago #

    yes i have that same issue too i update this plugin all my setting got mess up now and i can't removed this annoying content meta that display posttabs title on my post what bullshit

    this is what it look like

    <meta property='og:description' content='
    Source 1
    Source 2
    Source 3
    Source 4
    Source 6
    Source 7
    
    Source 1
    
    Source 2
    
    Source 3
    
    Source 4
    
    Source 6
    
    Source 7
    
    '/>

    also the save button is on the help tab i don't know why it there just want to make sure everyone know

  10. Marc
    Member
    Posted 1 year ago #

    +1 for this issue.

    @seochief - you are of course free to express yourself however you wish - none the less, you might wish to give some consideration to the impact you may have on those around you and in particular to those who you are directing your comments at.

  11. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Will be fixed in a bit.

    @seochief, you're very welcome to uninstall the plugin and use something else.

  12. tokyosama
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Joost de Valk, is there anyway to disable or remove <meta property='og:description' content=''/> I'm using posttabs plugin and i don't want to see tab title on the seo

  13. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    tokyosama: please open another thread for different problems.

    Just confirmed the fix, 1.4.12 will be out in a bit fixing this.

  14. SEOforFREE
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Joost de Valk!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress SEO by Yoast
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.