WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] No sitemap-news.xml being generated

[Resolved] No sitemap-news.xml being generated

  • Clint
    Participant

    @avrant

    I operate a WordPress 3.5 site at http://www.protoolreviews.com and the sitemap-news.xml file is not being generated. Troubleshooting I’ve done so far:

    – reinstalled the plugin
    – resaved the permalink structure
    – “seeded” a chmod 777 file named sitemap-news.xml into the root web directory
    – updated several posts to refresh the content and force the sitemap update

    None of these steps have helped. I would love any feedback you could give?

    Thanks in advance for your time!

    http://wordpress.org/extend/plugins/xml-sitemap-feed/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author RavanH
    Participant

    @ravanh

    Hi avrant, it looks like you switched to another sitemap plugin? If you still need help with XML & Google News Sitemap Feeds you’ll need to deactivate the other one (it cannot run together with another xml sitemap plugin) and make sure that you delete all these static files from your site root: robots.txt, sitemap.xml and sitemap-news.xml

    Then try again because the feeds are there and working as you can see on http://www.protoolreviews.com/?feed=sitemap and http://www.protoolreviews.com/?feed=sitemap-news 🙂

    Clint
    Participant

    @avrant

    You are a genius. I had no idea that it worked that way. Great plug-in and thanks for the help! I just voted it up (as working for v3.5) in the plug-ins page and also made a small donation.

    Plugin Author RavanH
    Participant

    @ravanh

    Thanks! Much appreciated 🙂

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] No sitemap-news.xml being generated’ is closed to new replies.