Support » Plugin: Leave At Door For WooCommerce » No Settings visible after activation

  • Resolved glennpresents

    (@glennpresents)


    Great idea for a plugin so I installed and activated it. Unfortunately nothing happened. On the Leave At Door settings tab it shows the following text but no settings. Not sure why. I am on the latest Wordspress and WooC versions and use the Commercegurus Shoptimizer theme.
    “Leave At Door
    Select which shipping options should be enable customers……
    Save changes (button)”

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Scott DeLuzio

    (@scottdeluzio)

    Hi @glennpresents it looks like you may not have shipping methods set up on your shop. Go to WooCommerce > Settings > Shipping tab. Click the Shipping Zones link at the top and be sure to add shipping zones as appropriate, and include a local delivery option. Then you will be able to select that option on the Leave At Door settings page.

    Plugin Author Scott DeLuzio

    (@scottdeluzio)

    I’ve actually updated the plugin (v1.0.5) that will display a notice if no shipping methods are available. This should resolve the issue for you. If not, please let me know.

    Thanks!!

    Thread Starter glennpresents

    (@glennpresents)

    Thanks for your replies Scott. In my setup I was using the catch all zone “Locations not covered by your other zones” and within it I had local delivery options. Your plugin did not like this, but after I created a specific Zone it was fine. Thanks for your help.

    this plugin is not working with flexible shipping?

    Plugin Author Scott DeLuzio

    (@scottdeluzio)

    Hi @evripidesk,
    It is better to start your own conversation in the support forum since your question does not relate to the original post which has been resolved.

    To answer your question though, this plugin has not been tested with Flexible Shipping, so I can’t say whether or not it will work with it. It is designed to work with the default WooCommerce shipping setup.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘No Settings visible after activation’ is closed to new replies.