Support » Plugin: Yoast SEO » no seo options visible

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • ahumadomayte

    (@ahumadomayte)

    It happens the same to me. Im using Yoast seo pro and woocommerce seo add-on. This problem started with the latest update.

    Please, give a solution.

    ehquionest

    (@ehquionest)

    Same for me, but on different place : https://postimg.cc/14FKqXh1

    I have to say, I am the admin of 2 websites:
    – both of them have same WP version installed
    – both of them have same Yoast plugin version installed

    BUT one only show SEO columns, not the other one…
    Thanks

    • This reply was modified 2 months ago by ehquionest.
    uschampion

    (@uschampion)

    I have the same problem.
    I am managing 4 websites and only one is making the problem. I turned off all plugins, deleted cache, and then one by one install them back to make sure the Yoast plugin is not conflicting with any other plugins. However no luck so far. I deactivated and deleted Yoast and then I have downloaded it again but no change.
    All advanced settings are missing.
    see here:

    https://drive.google.com/file/d/1Qfoq1ncmtf2Sd25ZdaxSaazzHFwLQxBw/view?usp=sharing

    Please advise
    Thank you!

    dmikou

    (@dmikou)

    I have the same problem after updating WP to 5.3.

    Insomnia88

    (@insomnia88)

    Same – just waiting for solution

    iTRON

    (@hokku)

    The same trouble.
    I refuse this plugin.

    • This reply was modified 2 months ago by iTRON.
    • This reply was modified 2 months ago by iTRON.
    • This reply was modified 2 months ago by iTRON.
    iTRON

    (@hokku)

    P.S. Sorry, I was wrong. In my case the problem associated with CSP configuration. Likely in your DevTools Console you’ll find such as Refused to evaluate a string as JavaScript because ‘unsafe-eval’ is not an allowed source of script in the following Content Security Policy directive.
    Contact with your hosting provider.

    • This reply was modified 2 months ago by iTRON.
    uksurvivalguides

    (@uksurvivalguides)

    I had the same issue and yoast support were of no help whatsoever. For me personally I had the classic editor plug in installed which was causing the problem. If I reverted to the block editor everything worked fine.

    Plugin Support amboutwe

    (@amboutwe)

    We’re sorry that you are experiencing problems that might be caused by our plugin!

    @ahumadomayte @ehquionest @uschampion @dmikou @insomnia88 @hokku @uksurvivalguides If you have a similar issue, please open a new request. That way it’s easier to track issues and provide assistance. Thanks!

    @clickinweb Just to be sure, we would like to rule out any plugin or theme conflicts that may occur. The fastest way to do this is to deactivate all non-Yoast plugins and switch to a standard theme like Twenty Nineteen

    Test this on your development or staging site, if you have one. If not, we recommend using the Health Check & Troubleshooting plugin. This plugin allows you to run a conflict check without affecting normal visitors to your site.

    As we can imagine that you’re unfamiliar with checking for conflicts, we’d like to point you to a step-by-step guide that will walk you through the process: How to check for plugin conflicts.

    Plugin Support amboutwe

    (@amboutwe)

    This thread has been marked as resolved due to a lack of activity.

    You’re always welcome to re-open this topic. Please read this post before opening a new request.

    Thanks for understanding!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.