WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] No Response from clicking on "Insert Media" or widget moving

[Resolved] No Response from clicking on "Insert Media" or widget moving

  • sorengenevieve
    Member

    @sorengenevieve

    Hi,
    I don’t have any idea of how to begin to troubleshoot this. Tried rebooting the computer and using different browsers but I’m still unable to insert anything into posts. Nothing happens when I click. The computer appears to be clicking normally at all other times. Could this be a wordpress or a plugin issue and if so, what steps can I take to resolve it?

    Thanks!
    Soren

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • esmi
    Forum Moderator

    @esmi

    Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    – re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress.

    sorengenevieve
    Member

    @sorengenevieve

    Thanks! It was a plugin., which I will not be using, apparently. 🙂 Little jerk.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] No Response from clicking on "Insert Media" or widget moving’ is closed to new replies.