Support » Plugin: Google Pagespeed Insights » No reports – no api call visible in the google dashboard

  • Hi
    I followed step by step the setting doc…
    I already have several apis active so I’m quite used to this kind of setting

    When I launch the report, it never loads… No error log as well
    And in the google api dashboard I don’t see any call of the api arriving there

    Did I miss something ?
    Thanks in advance for your help

    Greg

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Matt Keys

    (@mattkeys)

    Do you ever see the status bar across the top when attempting to run reports?

    If not this sounds similar to an issue I’ve seen on a testing site before where the SSL certificate could not be verified, and the call out to the API just never happened.

    This line of code would help debug if that is what is happening in your environment:

    add_filter( 'https_ssl_verify', '__return_false' );

    This probably shouldn’t be the permanent fix for your site if this lets the plugin run, as there could be security implications. But it will at least point to what is going on.

    If you are able to put that in your functions.php file and test again, let me know if that allows the plugin to work.

    Matt Keys

    darkallman

    (@darkallman)

    I have the same as above and never see a running status bar.
    Tried the filter, but that didnt work.

    I have a running test site, with its own API key under a validated test domain name.
    Can you help me?

    • This reply was modified 3 months ago by  darkallman.

    Created a new API key, this solved my issues!

    Vincenzo

    (@vluongo)

    i have same issue, my ticket

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.