• Resolved keiramarcos

    (@keiramarcos)



    I’ve provided a live link with my commment.

    The “no posts found” message is missing. I’ve tried changing the message and saving changes but it didn’t work. This is the only part of the plug in that is a problem so I’m unsure if it’s a theme or conflicting plug in issue?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author bestwebsoft

    (@bestwebsoft)

    Hi,

    Thank you for contacting us!

    Could you please indicate the place where “no posts found” message is supposed to be found?

    Under “Post Archive”.

    It will populate correctly with actual posts once the authors start posting but before that — nothing despite the fact that I have a message in the settings to reflect that there are currently no posts.

    Plugin Author bestwebsoft

    (@bestwebsoft)

    Hi,

    Unfortunately, we cannot reproduce this problem on our local environment. Please provide the access credentials to your WordPress admin dashboard (with Administrator’s permissions) and the FTP credentials (host, username, and password), in order to detect the reason and find the solution.

    During making tests we’ll probably deactivate some of your plugins or switch the theme. That’s why before giving the access, we recommend you to make a full backup of your site.

    Since this data is confidential, maybe, it would be better if you create a private ticket on our support forum (https://support.bestwebsoft.com/hc/en-us/requests/new). Please include a link to this post, so that we could recall the case immediately.

    keiramarcos

    (@keiramarcos)

    The most recent update of the plugin fixed the problem.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.