Support » Plugin: SSL Insecure Content Fixer » No padlock even though uploaded new images. Still showing mixed content.

  • Hi.

    Our page is still showing no padlock even though uploaded new images. It is still showing mixed content even though its hard see where.

    We have uploaded new images, but Chrome is still showing this:

    Mixed Content: The page at ‘https://www.bergenstest.com/’ was loaded over HTTPS, but requested an insecure image ‘http://bergenstest.com/’. This content should also be served over HTTPS.
    http://www.bergenstest.com/:1 Mixed Content: The page at ‘https://www.bergenstest.com/’ was loaded over HTTPS, but requested an insecure image ‘http://www.bergenstest.com/’. This content should also be served over HTTPS.

    Thanks for any tips.

    Best regards Alexander

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author webaware

    (@webaware)

    G’day Alexander,

    When I look at that page, it’s currently being redirected back to the HTTP page, so I can’t see what’s happening.

    However, I have seen instances of what you describe, and it always comes back to the theme and what it’s doing in JavaScript. I suggest that you contact your theme authors and see if they can assist you.

    cheers,
    Ross

    Thank you so much for your suggestion. Will do that asap and come back here with what happened. Best regards Alexander

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.