Support » Plugin: Royal PrettyPhoto » No overlay, loads video below footer

  • I have been working on a new install using Royal Pretty Photo to display videos in an overlay. I have used the same combination of plugins and theme components, but today I noticed that this install does not behave correctly, and I have one other recently updated site that is also now broken after the updates. I am using the DIVI theme.

    this site has both divi and royal pretty photo and it has not been updated recently. it still works. click the “watch trailer” link: http://america1979.com/

    this site also still works correctly: http://offlinersmovie.com/

    but this site has been recently updated and it does not work, when you click the watch trailer link you will see what I mean, it loads below the footer.
    http://saturnsavedme.com/

    I am working on a new site, and have barely gotten started, and have this same problem, where the video is loading below the footer…

    Anyone else having the same issue? How to fix?

    https://wordpress.org/plugins/rt-prettyphoto/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Thread Starter mellowvision

    (@mellowvision)

    just a note: reverting to version 1.0.2 completely fixes the issue… but the newest update is broken.

    Thread Starter mellowvision

    (@mellowvision)

    I have also tested this with the 2015 theme from automatic that ships with wordpress, and it is broken with that theme as well.

    Thread Starter mellowvision

    (@mellowvision)

    it’s too bad. I’ve used this plugin for years on dozens of sites. after trying a couple, I switched to the Pretty Photo plugin. https://wordpress.org/plugins/prettyphoto/

    I guess I will have to start migrating other sites, since there seems to be no support or momentum with Royal.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘No overlay, loads video below footer’ is closed to new replies.