WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » No more widgets?

No more widgets?

  • Very upset as I wanted a new look for my website and changed over to Boot Store theme. Got everything looking great then decided to do the upgrade that it says was available. Worst mistake to do that. All of the side widgets I had on the right are gone and I cannot get them back?

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • I have the same problem only it’s just the home page widgets that are not visible. All other locations for widgets are showing. Is there a fix? and is it because of the upgrade?

    did you check about the problem when user need to remember password and use the link at the theme: “ERROR: The password you entered for the username diegojbs is incorrect. Lost your password?”

    “Lost your password” link is not wordking well. link on this is like this:

    http://mydomain.com/%22http://mydomain.com/sitio/wp-login.php?action=lostpassword\%22

    What is the problem with?

    In the http://demo.thecartpress.com/ it is same problem

    I too am having the same issues. After installing the update, My sidebar is broken. I’ve uninstalled every widget, and reinstalled, but it still is not working. Please help!

    I see everyone’s having the same issue is me. Will someone please post a resolution? I no longer see a spot for where to place a sidebar for the default blog landing page.

    Me too same problem..left/right sidebar in homepage not visible in any case.
    The point is that I completely set up my website on this theme, however if we’ll be not able to fix this problem I’ll change theme..

    No one has figured out a solution huh? I just started delving into wordpress/bootstore yesterday and have been pulling my hair out trying to get the front page sidebar to work. Well… back to pulling hair and searching for a solution.

    This is not a permanent solution but what I did as a work around (which will break on the next update) is to change the home.php as follows:

    if ( ! is_active_sidebar( 'blog' ) ) $col_width = 'span12';

    change to:

    if ( ! is_active_sidebar( 'blog' ) ) $col_width = 'span9';

    The problem is the template doesn’t seem to know that the blog sidebar is active. Put you widgets in the blog side bar and this should work.

    NOTE: This is specific to the home.php file for the home page. If you are having similar issues with other pages, look at page.php for similar issue. span12 = width 100% so there is no room for the sidebar. You probably didn’t notice it but the sidebar gets wrapped underneath the blogs. Hope this helps.

    After just a quick brainstorm. I found the exact problem. The line I gave above says ‘blog’ is the name of the sidebar. It’s not. That line should read ‘sidebar-blog’. This is the correct fix for the home.php. So

    if ( ! is_active_sidebar( 'blog' ) ) $col_width = 'span12';

    should be:

    if ( ! is_active_sidebar( 'sidebar-blog' ) ) $col_width = 'span12';

    That worked for me.

    Man you’re great, it works!!
    Thanks!!

    Very nice Nospam2k, thanks a bunch!

    My home.php looked like this

    if ( ! is_active_sidebar( ‘blog‘ ) ) $col_width = ‘span12’;
    else $col_width = ‘span9’; ?>

    I changed it to this

    if ( ! is_active_sidebar( ‘sidebar-blog‘ ) ) $col_width = ‘span12’;
    else $col_width = ‘span9’; ?>

    still no widgets :/

    I’ve changed the span and anything else I could think of to no avail, will have to move to another theme, any suggestions?

    @jmwallace10 there are some sidebards, maybe your widgets are on the wrong one.

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘No more widgets?’ is closed to new replies.