Support » Plugin: PowerPress Podcasting plugin by Blubrry » No Media Enclosure in New Podcasts & Media URL Blank on old Podcasts

Viewing 5 replies - 16 through 20 (of 20 total)
  • Hey guys,

    Just checking in again on this. Any word? Can we pay for priority support? We really need to get this fixed.

    Thanks,
    – Jonah

    Plugin Author Angelo Mandato

    (@amandato)

    Hello Jonah,

    Let me look in my email, I never saw an email from you and thought you did not want to work with me via Gotomeeting. Met me search my spam see if I can find it.

    Thanks,
    Angelo

    Hi Angelo,

    I never said I didn’t want to work with you over Gotomeeting – in fact, over a week ago I replied saying I had emailed you at the email you provided and never heard anything back: https://cl.ly/oA2O

    I’m open to whatever means you’d like to use to help resolve this. Please let me know how you’d like to proceed.

    Thanks,
    Jonah

    Thanks to Angelo’s help we finally got this worked out. Looks like the issue was our CPT slug changed, which changed the postmeta value needed for the media enclosures. A quick easy little db query cleared this up! You rock Angelo, thank so much for your help!

    Plugin Support Shawn Thorpe

    (@shawnogordo)

    Glad to see Angelo was able to help you out!

    If you’ve found the support we’ve provided here to be of value, please consider leaving a review for PowerPress.

    These reviews help us with future development of the plugin, and we’d really appreciate it!

Viewing 5 replies - 16 through 20 (of 20 total)
  • The topic ‘No Media Enclosure in New Podcasts & Media URL Blank on old Podcasts’ is closed to new replies.