Support » Plugin: Link Library » “No links found” and no results

  • Resolved maiden_taiwan

    (@maiden_taiwan)


    I just installed Link Library 7.0.8 on WP 5.7.1 and created this page:

    [link-library-search]
    
    [link-library]

    My site has hundreds of links and they display fine with [link-library], but when I search for anything in the library search box, all I get is “No links found”. What am I missing? Thanks.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    How complex or simple is your search term? What link field is the text that you’re searching for? Link Library does not not search in every single field. It only searches in the Title, Description and Notes. I will try to replicate your issue this evening. Would be great if you could export and e-mail me your library configuration. My e-mail is ylefebvre at gmail dot com.

    Thread Starter maiden_taiwan

    (@maiden_taiwan)

    I am searching for a single word in the title. For example, one link has a Title of “2016-01-01:The Predictive Brain” and I search for the word “Brain”. Here are screenshots:

    Thread Starter maiden_taiwan

    (@maiden_taiwan)

    I have emailed you my exported library settings. Thanks!

    Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    Thanks for sending your library configuration file. I loaded it up on my development environment and was able to run searches on my links without any issues, as you can see in this screenshot: https://imgur.com/a/lCU2E7g

    Is this on a live site or a development site? I have a feeling that another plugin is messing with your search queries, causing it not to return any results. Another possibility is that you might have added code in your theme’s functions.php to filter how posts or pages are queried but that code might affect queries for all post types (posts, pages, but also Link Library links).

    The best way to troubleshoot this kind of issue is to deactivate plugins one by one until the problem goes away. If that does not work, then emptying any custom code that you’ve added in the theme functions.php, or change your site to another theme like some of the default ones and see if that helps. Sorry I can’t be of more help.

    Thread Starter maiden_taiwan

    (@maiden_taiwan)

    You are correct. The plugin “WP Extended Search” was interfering with your plugin’s operation. Thank you so much for your quick and helpful analysis! Now I can try out your plugin properly.

    Thread Starter maiden_taiwan

    (@maiden_taiwan)

    Marking as resolved.

    Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    Glad to hear that was the issue. It may be possible to configure this other plugin to play nice with Link Library, but at least now you know where to look.

    If you end up making Link Library a regular feature on your site, please consider donating to support this plugin’s development.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.