WordPress.org

Support

[Resolved] No lightbox?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author arcware

    @arcware

    I’m not able to reproduce this issue. Can you post the URL for where this is happening?

    Gave up and used a different solution, so I don’t have an example to show any longer, sorry.

    Plugin Author arcware

    @arcware

    OK, well, if you use MaxGalleria again, let us know and we’ll take a look.

    Sorry for posting in a resolved thread.

    I have the same issue, the lightbox doesn’t kick in. I’m quite sure there are some dependencies missing because the lightbox feature works with no problems if NextGEN plugin is enabled. If I disable nextgen the chrome debugger says Uncaught TypeError: Cannot read property ‘msie’ of undefined from the fancybox pack js file referring to lines 18 and 46 of that file as anonymous function.

    There is also another error from the image-tiles.js file: Uncaught TypeError: undefined is not a function. This error refers to lines 13 and 2 of the file as anonymous function and to jquery min file. In jquery it refers to n.extend.each, n.fn.n.each, j, k.fireWith, n.extend.ready and finally to K.

    If you’d need any more info please let me know. Thanks in advance for your help!

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    @rootkowski: If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic instead of tagging onto someone else’s topic.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] No lightbox?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar