Support » Plugin: Yoast SEO » No information ( blank) since update 10.1.3

  • Resolved Btchek

    (@btchek)


    Hi

    Since Upgrade to 10.1.3, i have no more information or ability to adjust in any part of the settings, it is blank.

    Here

    I disable the plugin to reactivate, but nothing changes and I have no new plugin since the update

    Any idea ?
    Cheers !

    * WordPress version: 5.1.1
    * PHP 7.2.17

    • This topic was modified 2 years ago by Btchek.
    • This topic was modified 2 years ago by Btchek.
    • This topic was modified 2 years ago by Btchek.
    • This topic was modified 2 years ago by Btchek.
    • This topic was modified 2 years ago by Btchek.
    • This topic was modified 2 years ago by Btchek.
    • This topic was modified 2 years ago by Btchek.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support amboutwe

    (@amboutwe)

    This may be a plugin or theme conflict. Please disable all plugins except Yoast SEO, and use one of the default (Twenty*) themes. If the problem goes away, enable plugins one by one to identify the source of your troubles.

    If you can install plugins, the Health Check & Troubleshooting plugin offers a troubleshooting mode that will disable all plugins and change the theme for you, while you’re still logged in, without affecting normal visitors to your site. Once in the troubleshooting mode, please activate only Yoast SEO and attempt to reproduce the issue you described.

    If you are unfamiliar with checking for conflicts, we’d like to point you to a step-by-step guide that will walk you through the process: How to check for plugin conflicts

    Thread Starter Btchek

    (@btchek)

    Thanks for your answer

    It was a problem on the server with HTTP2

    Cheers!

    Plugin Support Jerlyn

    (@jerparx)

    Thanks for the update @btchek ! We’re glad to know you figured it out!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘No information ( blank) since update 10.1.3’ is closed to new replies.