WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » No images showing up, and gallery not working… site added

No images showing up, and gallery not working… site added

  • patriciaskinner

    @patriciaskinner

    I recently had a disaster trying a new theme for my site: long story short I had to replace the entire WordPress content directory. Since then, despite replacing all my plugins and reverting to my original theme, none of my images are showing up and the gallery is not working. I can’t think what to do next. Any help would be appreciated. ๐Ÿ™‚

    Site is http://www.wellwrittenwords.com/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Looks like your image files are all missing. For example:

    http://www.wellwrittenwords.com/wp-content/uploads/2009/08/networking.jpg” title=”effective-social-media”/>

    in the “Social Media Expertโ€™s Social Media Confession!” post doesn’t currently exist.

    patriciaskinner

    @patriciaskinner

    Hi Esmi, thanks for taking the time. Yes, I panicked and forgot that when I replaced the wp-content directory I also replaced the uploads, lol. I just took it out of the old directory and slipped it back in and everything’s fine now. I feel a bit of a twit now. ๐Ÿ™‚

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    We all have days like that. ๐Ÿ™‚

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘No images showing up, and gallery not working… site added’ is closed to new replies.