Support » How-To and Troubleshooting » No images displayed in Media Library in post area

No images displayed in Media Library in post area

  • Hi. When writing a post and attempting to add an image that’s already in the Media library (click ‘Add Image’ icon, ‘Media Library’ tab), WordPress doesn’t display any of my previously uploaded images already existing in the Media Library for me to select. Though, it does seem to know the files are there b/c it displays the number ‘images(5)’.

    The images *do* exist in the main Media > Library, they did upload successfully to FTP in the proper folder, and are all accessible via their URL.

    I can only think this may be a 3.0 bug, possibly related to 3.0’s custom Upload Settings as that’s the only unique thing I did here.

    I’ve set WP to store uploads in a subfolder called ‘content’ just outside of WordPress’ folder. But again, the actual uploads have worked fine. Settings > Media:
    Store uploads in this folder: ../content
    Full URL path to files: http://www.domain.com/content
    Yes, organize via year- and month-based folders

    Does anybody know why no images are displayed in the Media Library while in the post edit area?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • I upgraded from MU to 3.0.1 and everything went smooth except I don’t see the Media Library tab at all when clicking Add Media on the Edit Post page. Like Alex I can see everything when I go to Media > Library.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘No images displayed in Media Library in post area’ is closed to new replies.