WordPress.org

Forums

Pinboard
No images? (5 posts)

  1. ZachMatthews
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey guys -

    I just dropped this theme onto a wordpress multi site install. It could be that the multi site is causing issues, but I don't think that necessarily explains what I am seeing.

    Basically I have no images at all. Even exterior linked images are not being displayed. I am having issues with my gallery files due to the multisite, but that shouldn't explain why a simple <img> search tag isn't being shown.

    Any ideas?

    Here's the (imageless) page:

    http://www.itinerantangler.com/blog/podcasts/category/articles/

    I created a test post which was simply a link to an exterior .jpg file... nada.

    Zach

  2. julesjunction
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hmmm, I can see the images in your posts but not on the thumbnail grid on the home page.

    Have you set a featured image on each of your posts? You need to do this for the image to show up on the home page grid.

  3. ZachMatthews
    Member
    Posted 2 years ago #

    Jules -

    I just went and set a featured image on the first two posts and nothing happened. It could be that my multi site redirecting issues are causing problems. The reason I went to a multisite is because I am running a photoblog in the parent install, using a commercial template called Snapcase. It had to have featured images for each post as well, and I found a plug in that set an Auto Featured Image for each post. That plug in is also working in the Pinboard themed site so really each post ought to already have a featured image set...

    Zach

  4. ZachMatthews
    Member
    Posted 2 years ago #

    And I guess I would add that I can't even get the header image to display...

    Thanks for your help.

  5. ZachMatthews
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm also noticing that in the main page (grid view?), none of the links work either. If you click through to a post, all of the content is actually there and working fine with the exception of video embeds, which I'm sure is a minor issue.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.