Support » Fixing WordPress » no image found in media Media Library

  • more than 100 images were uploaded, but I cannot choose,view or delete any in Media Library.

    and then I upgrade wordpress from 2.5 to 2.5.1, new upload images shows in normal, but those images before upgrade still hidden.

    any help?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • can anyone help? thanks.

    I have a similar issue here. I recently upgraded from WP 2.0.x to 2.6.0 and all images uploaded before the upgrade are missing from the Media Library…that is, after the upgrade, the media library was empty. I have since uploaded a number of images, and these all display as expected. But the pre-upgrade images, which are also contained in the wp-content/uploads directory (in their respective month and year based folders), refuse to show in the media library. The old images do, however, show in the appropriate posts. I even tried FTPing all images (no folders) into the uploads directory…and these still do not show, so it appears that they will only show if uploaded from the Write pages.

    These files are set to be stored in the default directory, wp-content/uploads, and I have the full URL path set just for good measure. I know uploads in general have been buggy in 2.6…but this exact issue doesn’t seem so common.

    Any suggestions?

    Johnny B

    (@johnny-b)

    I was able to solve my issue and just thought I should share, though not directly related. The Media Library handles thumbnail images in a different manner than previous (pre- media library) versions of WordPress, I believe. I imported data into the postmeta table to generate thumbnails, but there is also a plugin available that regenerates thumbnails. Hope someone finds this helpful.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘no image found in media Media Library’ is closed to new replies.