WordPress.org

Forums

WangGuard
[resolved] No graphs today 01-20-2013 (5 posts)

  1. josephmiddleton
    Member
    Posted 2 years ago #

    When I woke up this morning, for some reason there is no graphs for wangguard present just the labels for the graph and no data being displayed. I thought it odd, so I rebooted and instead of using ie8 I went to trusty firefox, then to chrome and still none. Went to an entirely different computer as well, still nothing. I do see there is an error in ie8 which is:

    'Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; Media Center PC 4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET4.0C; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.2; OfficeLiveConnector.1.5; OfficeLivePatch.1.3; .NET CLR 3.0.4506.2152; BRI/2; .NET4.0E; BOIE8;ENUS)
    Timestamp: Sun, 20 Jan 2013 17:55:44 UTC

    Message: 'plot.plugins' is null or not an object
    Line: 40
    Char: 1
    Code: 0
    URI: http://s0.wp.com/wp-includes/charts/flot/jquery.flot.selection.js'

    yet another error when I review stats:

    'Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; Media Center PC 4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET4.0C; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.2; OfficeLiveConnector.1.5; OfficeLivePatch.1.3; .NET CLR 3.0.4506.2152; BRI/2; .NET4.0E; BOIE8;ENUS)
    Timestamp: Sun, 20 Jan 2013 18:07:01 UTC

    Message: Exception thrown and not caught
    Line: 14
    Char: 17109
    Code: 0
    URI: http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/dojo/1.5.1/dojo/dojo.xd.js'

    My site is Joseph's Journey and the blog site is here: Joseph's Journey Blog

    Thanks for any help...

    I do use Quick Cache and cleared the cache several times as well but never had a problem before with the 2 running together. Especially logged in when nothing is cached. I also cleared out F5 CTRL F5 my browser cache as well as simply getting out of all browser instances, shutting the browser down and using ccleaner. Best, surest way to clear all...

    Joseph

    http://wordpress.org/extend/plugins/wangguard/

  2. Jose Conti
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I'm not sure at this moment, but the problem seems another JavaScript.

    I haven't this problem with IE.

    When your browser load the another Java, find a problem and stop to load the java script.

    Try a thing, add this line on wp-config.php

    define('CONCATENATE_SCRIPTS', false );

    Just before:

    require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');

  3. josephmiddleton
    Member
    Posted 2 years ago #

    Jose' Thank you. I did just that first thing this morning. Just in the dashboard this error comes up:

    'Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; Media Center PC 4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET4.0C; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.2; OfficeLiveConnector.1.5; OfficeLivePatch.1.3; .NET CLR 3.0.4506.2152; BRI/2; .NET4.0E; BOIE8;ENUS)
    Timestamp: Mon, 21 Jan 2013 15:45:24 UTC

    Message: 'sheet' is null or not an object
    Line: 245
    Char: 20
    Code: 0
    URI: http://joseph.heavenboundministry.com/jjblog/wp-content/plugins/jetpack/_inc/spin.js?ver=1.2.4

    Message: 'Spinner' is undefined
    Line: 27
    Char: 3
    Code: 0
    URI: http://joseph.heavenboundministry.com/jjblog/wp-content/plugins/jetpack/_inc/jquery.spin.js?ver=3.5'

    but I have had that ever since I upgraded to 3.5 and the newst JetPack. Of course they have no answer for it. I went ahead and unloaded most of my plugins and it did not go away.

    I guess it seems to be just in the dashboard for admin causing this, is there a way to test to see if wangguard is working? It says since December there is nothing to report on. If it is working, what the heck--graphs are pretty and informational but if its working thats all that matters to me? Can you test it out for me and see?

    Thank you Jose...

    Joseph...

  4. josephmiddleton
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you Jose,

    I see you tried to log into it once with a splogger account then your own account. Awesome.

    It is working with the change as well.

    Thank you...

    Joseph!

  5. Jose Conti
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    WangGuard is working on your website.

    I tried to register with a splogger email and I was blocked and then, I registered with my email without problems.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.