Support » Plugin: WP RSS Aggregator » ‘No feed items found’ but they show in feed preview

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I guess patience was needed as they’re showing now.

    Plugin Support Eric Gunawan

    (@erricgunawan)

    Hi @5tu,

    Glad to hear it’s working now for you 🙂

    If you like our products or the quality of our support, please consider leaving a positive review here.

    It would be greatly appreciated by the whole team.

    kylechapin

    (@kylechapin)

    Hi Eric,
    I’ve read through all the threads I can find on this issue but still not finding a solution.
    It sounds like I’m having the same issue 5tu had. The feed items show in the “feed preview”, they even show under “feed items”, but when I go to the page with the feed short code embedded it just shows “No feed items found.”

    I’ve looked at the cron events and it looks good.
    I’ve also tried disabling all other plugins in case there was a conflict.
    No luck.
    Any idea what I should do to find the problem?

    kylechapin

    (@kylechapin)

    I would like to update something.
    The reason no results were showing was because of the parameter “exclude:#somenumber#”
    It should show “source: #somenumber#”.

    I am however having another issue… I’m hoping you can help with, see thread.

    Plugin Support Eric Gunawan

    (@erricgunawan)

    Hi @kylechapin,

    Yes, you were right. The exclude parameter is used for excluding the feed items from the respective Feed Source ID. Using the source parameter should be the correct one, or if you want to display the feeds from all your Feed Sources, you don’t need to use this parameter at all.

    For a complete reference to the parameters you can use, you can look at this guide.

    We’ll look at your another thread in a moment.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.