Support » Plugin: WP RSS Aggregator » No feed items found

  • Hi,
    I set up wordpress on my local server (internal use). I installed the WP RSS Aggregator and add a few feeds there. These feeds can be read easily by any external client, e.g. thunderbird or sylpheed or akregator.

    On my page I added the shortcode [wp-rss-aggregator], but all I see is this message:
    ” No feed items found. ”

    I looked at all the FAQ/debugging on the WP RSS Aggregator website, but I do not see anything wrong with my cron, php or any other program.

    Below is the system info:

    ### Begin System Info ###

    Multi-site: No

    Plugin Version: 4.11.1
    WordPress Version: 4.7.4

    Platform: Linux
    Browser Name: Firefox
    Browser Version: 53.0
    User Agent String: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux
    x86_64; rv:53.0) Gecko/20100101
    Firefox/53.0

    PHP Version: 5.6.29-1+deb.sury.org~xenial+1
    MySQL Version: 5.7.18-0ubuntu0.16.04.1 (mysqli)
    Web Server Info: Apache/2.4.18 (Ubuntu)

    PHP Safe Mode: No
    PHP Memory Limit: -1
    PHP Post Max Size: 800M
    PHP Time Limit: 30

    WP_DEBUG: Disabled

    WP Table Prefix: Length: 3 Status: Acceptable

    Show On Front: page
    Page On Front: Discussions #20
    Page For Posts: Discussions #20

    Session: Enabled
    Session Name: PHPSESSID
    Cookie Path: /
    Save Path: /var/lib/php/sessions
    Use Cookies: On
    Use Only Cookies: On

    UPLOAD_MAX_FILESIZE: 200MB
    POST_MAX_SIZE: 800MB
    WordPress Memory Limit: 40MB
    DISPLAY ERRORS: N/A
    FSOCKOPEN: Your server supports fsockopen.

    ACTIVE PLUGINS:

    AccessPress Anonymous Post: 2.7.0
    Members: 1.1.3
    Postie: 1.8.43
    TablePress: 1.8
    WP Crontrol: 1.5
    WP RSS Aggregator: 4.11.1

    CURRENT THEME:

    Twenty Sixteen: 1.3

    ### End System Info ###

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Hi @finklera,

    Can you please check if the feeds imported or not by going to your WP Admin > RSS Aggregator > Feed Items and see if you can find anything there?

    We need to confirm first whether the problem you have here is the feeds not importing or they’re imported but the problem is on displaying them.

    Hi @erricgunawan,

    No, there is nothing there. In the WP Admin > RSS Aggregator > Feed Sources, I see the list of my feeds, but on the right-most column (imported items), the number is zero. Consistent with the empty “Feed Items” list.

    Eric Gunawan

    (@erricgunawan)

    Hi @finklera,

    In that case, we’re going to need some more information before we’ll be able to figure out what’s going on. Please send along the following:

    • Some screenshots of your feed source settings and general settings.
    • The feed source URLs that are being affected.
    • A screenshot of your Cron Events page (you can get it from visiting WP Admin > Tools > Cron Events)

    Hopefully, with this information, we can get a better idea of what you’re working with.

    hellbourne

    (@finklera)

    Screenshots:
    Cron:
    cron events screenshot

    Feed source example:
    example of feed source

    General settings:
    general settings

    feed sources URLs:
    http://feeds.nature.com/nphys/rss/aop?format=xml
    http://feeds.feedburner.com/acs/nalefd
    http://feeds.feedburner.com/ProceedingsOfTheNationalAcademyOfSciencesPhysics
    http://science.sciencemag.org/rss/express.xml
    http://feeds.nature.com/nature/rss/aop

    • This reply was modified 1 month ago by hellbourne.
    • This reply was modified 1 month ago by hellbourne.
    • This reply was modified 1 month ago by hellbourne.

    Hi @finklera,

    Unfortunately, we couldn’t see any of your screenshots here so we’re not sure what’s going on. See:
    invalid screenshots

    Can you please check again if you can see them or, if necessary, re-upload them?

    We have also tried to fetch one of your Feed URL (http://feeds.nature.com/nphys/rss/aop?format=xml) and we’re able to import the feed items:

    sample feed items

    So there should not be a problem with your Feed Source URLs.

    These three links should work:

    cron.png

    feed_source.png

    settings.png

    Hi @finklera,

    Thank you for the screenshots links.

    From what we see, you indeed don’t have any problem with your Cron.

    Since we’ve come to this, can you please do the following steps:

    1. Go to your RSS Aggregator > Debugging and clear your log by hitting the red Clear Log button. If it’s already cleared or you don’t have any content there, you can skip this step.
    2. Go to your RSS Aggregator > Settings and please change your Log level threshold to Error and below.
    3. Now manually fetch your feeds by hitting the Fetch Items link under the Feed Source title in the Feed Source list.
    4. Go to your Debugging Log and see if you can find any error message. If you know what you should do to fix the issue from there, please go ahead. But if you’re not sure, please send the newly generated log to us.
    5. You can change the Log level threshold back to Default again.

    Hopefully, with this information, we can get a better idea of what you’re facing.

    Hi Eric,
    Here is a link to the log.
    I don’t know what the problem is, unfortunately.
    Amit

    Hi Amit,

    Thank you for sending us your Debugging Log.

    What we can assume from there is that the Feed URL is valid and can be recognized by WP RSS Aggregator but somehow the feed items in the feeds do not get acquired by the plugin on your site.

    Here’s a piece of your Log that shows this information:

    [06-06-2017 20:32:45] [Info] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Feed URL is valid: http://feeds.nature.com/nphys/rss/aop?format=xml
    
    [06-06-2017 20:32:45] [System] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Retrieved existing permalinks: 0
    
    [06-06-2017 20:32:45] [System] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Retrieved existing titles from feed source: 0
    
    [06-06-2017 20:32:45] [System] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Items to import remained untouched. Not items already exist or are blacklisted.
    
    [06-06-2017 20:32:45] [System] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Last import time updated: 1496781165
    
    [06-06-2017 20:32:45] [Info] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Import complete: 140

    While when we tested the same Feed URL on our end, it gives this Log:

    [13-06-2017 05:05:56] [Info] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Feed URL is valid: http://feeds.nature.com/nphys/rss/aop?format=xml
    
    [13-06-2017 05:05:57] [System] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Retrieved existing permalinks: 0
    
    [13-06-2017 05:05:57] [System] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Normalized permalink: http://feeds.nature.com/~r/nphys/rss/aop/~3/wyocKCW1yBE/nphys4149 -> http://feeds.nature.com/~r/nphys/rss/aop/~3/wyocKCW1yBE/nphys4149
    
    [13-06-2017 05:05:57] [System] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Permalink OK: http://feeds.nature.com/~r/nphys/rss/aop/~3/wyocKCW1yBE/nphys4149
    
    [13-06-2017 05:05:57] [System] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Normalized permalink: http://feeds.nature.com/~r/nphys/rss/aop/~3/9Ana-4k7CBY/nphys4151 -> http://feeds.nature.com/~r/nphys/rss/aop/~3/9Ana-4k7CBY/nphys4151
    
    [13-06-2017 05:05:57] [System] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Permalink OK: http://feeds.nature.com/~r/nphys/rss/aop/~3/9Ana-4k7CBY/nphys4151
    
    ... (more permalinks)
    
    [13-06-2017 05:05:57] [System] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Items to import remained untouched. Not items already exist or are blacklisted.
    
    [13-06-2017 05:05:57] [System] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    There already are 0 items in the database. 54 items can be inserted. 0 items will be deleted
    
    [13-06-2017 05:05:57] [System] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Last import time updated: 1497330357
    
    [13-06-2017 05:05:57] [Info] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    There are items to insert: 54
    
    [13-06-2017 05:05:57] [Info] WPRSS > wprss_items_insert_post:
    Starting import of items for feed 5402: 1497330357
    
    [13-06-2017 05:05:57] [Info] WPRSS > wprss_items_insert_post:
    Importing item: http://feeds.nature.com/~r/nphys/rss/aop/~3/wyocKCW1yBE/nphys4149
    
    ... (more importing item)
    
    [13-06-2017 05:05:57] [Info] WPRSS > wprss_items_insert_post:
    Finished importing item: http://feeds.nature.com/~r/nphys/rss/aop/~3/bSmHr7kYmRM/nphys4157
    
    [13-06-2017 05:05:57] [Info] WPRSS > wprss_items_insert_post:
    Finished importing 54 items for feed source: 5402
    
    [13-06-2017 05:05:57] [Info] WPRSS > wprss_fetch_insert_single_feed_items:
    Import complete: 5402

    We don’t know for sure why your site doesn’t get this. But here are some suggestions that we can give to you:

    1. First, please make sure that your local server fulfill the SimplePie requirements here. Or you can jump right to here.

    2. If you’re sure that your server has all the requirements needed, please try to run the theme/plugins conflict as is explained here and see if the problem persists.

    Please let us know your findings.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.