• Resolved msuweb

    (@msuweb)


    I’m trying to syndicate this feed: http://missouristatebears.com/rss.aspx

    I get the error “No feed found. XML parse error: (No error)”

    The feed validates through validator.w3.org

    Any ideas on why it won’t pull the content?

    Thank you.

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • newsredirect

    (@newsredirect)

    Zee

    (@laserjobs)

    Same problem here. Both those above feeds do not work and the feeds I am trying to pull stopped working approximately a month ago.

    Plugin Contributor CyberSEO

    (@cyberseo)

    Fixed in version 5.33.

    Plugin Contributor CyberSEO

    (@cyberseo)

    As about the 2nd feed. When I’m trying to download it with via PHP or curl, I’m getting the following message “403 Forbidden”. Seems they are blocking these requests for some reason…

    • This reply was modified 4 years, 11 months ago by CyberSEO.
    Thread Starter msuweb

    (@msuweb)

    Thanks for the new release. I have installed version 5.33, and unfortunately I’m still receiving the same error:

    No feed found at http://missouristatebears.com/rss.aspx
    XML parse error: (No error)

    Was your note about 403 Forbidden related to my feed?

    Plugin Contributor CyberSEO

    (@cyberseo)

    I’ve just made one more small change in the code. Please update your copy of the plugin and try again.

    • This reply was modified 4 years, 11 months ago by CyberSEO.
    Thread Starter msuweb

    (@msuweb)

    Thanks. Still no go on my end. I’ve made a local copy of the feed and renamed it with an .xml extension. CyberSyn works with the local feed just fine. The one difference is that the local file’s response headers are text/xml while the hosted file’s response headers are application/xml.

    I’m going to keep investigating to see if we can determine if there are connection issues.

    Thread Starter msuweb

    (@msuweb)

    In case it helps others: We were able to get the feed working by installing php5-curl on our WordPress server.

    Plugin Contributor CyberSEO

    (@cyberseo)

    Ah, I thought you had cURL installed initially. missouristatebears.com requires user agent (browser version), otherwise it does not serve the RSS feed. cURL is the only way to provide a fake user agent (CyberSyn pretends to be a browser). That’s why you had an issue with it.

    troubles with youtube ;(

    No feed found at http://www.youtube.com/feeds/videos.xml?channel_id=UCzUgnkmQv49lfcAUPkYrmMA
    XML parse error: (No error)

    Plugin Contributor CyberSEO

    (@cyberseo)

    Works pretty fine on my test blog. Make sure you have cURL installed at your server.

    cURL installed. PHP 7.0

    So … I found a solution. I changed http to https and it worked. It’s strange that twice days early, the URL worked with http …

    Plugin Contributor CyberSEO

    (@cyberseo)

    Nothing strange there. YouTube works only via https now.

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘No feed found’ is closed to new replies.