Support » Plugins and Hacks » Easy Admin Color Schemes » [Resolved] No Default Color Schemes

[Resolved] No Default Color Schemes

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Jick



    My apologies for the delay.

    I’m very sorry to hear that you have had some troubles with the plugin, however, it is kind of difficult to troubleshoot the issue without more details.

    Is there any more information you can provide on this issue?
    What version of WordPress do you have?
    What version of the plugin do you have?
    Do you receive any errors of any sort?
    Does it still happen if you disable all other plugins except Easy Admin Color Schemes?

    At any rate, I’m currently working on the next version of the plugin. It will include many bug fixes and enhancements and will be more compatible with newer versions of WordPress.

    It’s possible the new version could work better for you. So, be sure to keep an eye out for that. I should be ready to release the new version sometime soon.

    Sorry again for not getting back to you sooner. Thanks for reporting your problem. I hope we will be able to get it resolved.

    Thank you for your reply. I have the newest version of WordPress and the newest version of the plugin. I do not receive any errors and yes it happens if I disable all other plugins. I will wait for the new version to see if the problem is resolved.

    Thanks again

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] No Default Color Schemes’ is closed to new replies.
Skip to toolbar