Support » Plugin: Random Content » No content displayed

  • Resolved marialiisa

    (@marialiisa)


    Hi there,
    I have installed the Plugin, activated it, added it to the sidebar, created a group, added content to the group, told the widget to display the content of this group – and nothing happens. Nothing is displayed in the side bar.
    Where do I go wrong?
    Kind regards, Miriam

    http://wordpress.org/extend/plugins/random-content/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • Plugin Author Jeremy Green

    (@endocreative)

    Hi Miriam,
    Can you post a link to the site?

    marialiisa

    (@marialiisa)

    Hi edocreative,

    thanks for answering.
    The website is http://www.miriamnol.de and apart from the front page the random content is supposed to show on every page in the right sidebar. I have provided two screenshots of the plugin in the dashboard here: http://www.miriamnol.de/hallo-welt/
    Hope you can help!

    Thanks, Miriam

    Plugin Author Jeremy Green

    (@endocreative)

    Try adding the widget to sidebar area that doesn’t have the theme options, or deactivate the theme options on the sidebar widgets and see if that works.

    marialiisa

    (@marialiisa)

    Don’t understand a single word 🙁

    How do I add the widget to sidebar area without theme options or deactivate the theme options?

    Btw: I have the same problem with my other website http://www.uebersetzercoach.de with a totally different theme.

    Strange.

    Miriam

    Plugin Author Jeremy Green

    (@endocreative)

    On the http://www.uebersetzercoach.de site try not creating a group for your random content.

    marialiisa

    (@marialiisa)

    Group deleted. Still no content displayed.

    marialiisa

    (@marialiisa)

    Wait. I think I got it. At least for the uebersetzercoach-site.

    Still clueless about the other one.

    marialiisa

    (@marialiisa)

    YEAH!!!

    The same thing worked with the other site 🙂

    Thank you so much!

    Great plugin.

    Have a nice weekend,

    Miriam

    Plugin Author Jeremy Green

    (@endocreative)

    Glad you got it working! Did deleting the group help, or was it something else?

    marialiisa

    (@marialiisa)

    Deleting the group helped. Now the plugin works perfectly!

    Very happy with it.

    Plugin Author Jeremy Green

    (@endocreative)

    Thanks for letting me know.

    Hello, I’m having the same problem that mariallisa had: no content when using groups. Does this mean the group feature is broken?

    The plugin was working when I wasn’t using groups.

    Thanks.

    Plugin Author Jeremy Green

    (@endocreative)

    @deebeedee

    I’ve just released a new version of the plugin. Please update and let me know if that fixes your problem.

    @endocreative

    Sorry, just saw your reply. Unfortunately, the update didn’t fix the problem.

    Plugin Author Jeremy Green

    (@endocreative)

    Can you post a link to your site and tell me what you are trying to use the groups feature on?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • The topic ‘No content displayed’ is closed to new replies.