Support » Plugin: Amazon Auto Links - Amazon Associates Affiliate Plugin » No Amazon Products Showing?

  • Resolved wordmax

    (@wordmax)


    Hi,

    Cool plugin!

    Settings > API status shows “connected”…

    Created a few units (toys best sellers, electronics best sellers) and went through the settings on each unit for desired appearance…

    However, no Amazon content is showing up when I “view unit” or if I add the unit’s shortcode to a post or page. Am I missing a setting or something here?

    Thanks for your help!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author miunosoft

    (@miunosoft)

    Hi,

    With the given information, not sure. Do you see any message, something like “No products found” or “No page found”?

    If you go to Dashboard -> Amazon Auto Links -> Manage Units, you’ll see the Status column. What color do you see?

    Also, try temporarily remove any filter settings.

    Nope. No errors. It shows the list of titles, images, and descriptions on admin backend before clicking “create”.

    Nothing on the front end.
    No errors. No content. Just the title of the unit created.

    Any known plugin conflicts with this?

    p.s.
    It would probably be a good idea to be very upfront and clear about the 3 unit limit with the free plugin version to avoid any confusion or frustration for users after they have invested their time in the plugin. Limit notice just pops up in admin? Would be super easy to put that info in plugin description on WordPress.

    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by wordmax.
    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by wordmax.

    Admin > Manage Units > There is content in the JSON data for the units created. Maybe the RSS & JSON link browser errors are related to no content? Tested w/ Firefox & Chrome. I disabled all plugins except AAL and no content issue persists.

    The plugin seems pretty intuitive and straightforward to use, so I am baffled why I’m experiencing this issue when others obviously say it works great in the reviews.

    I must be missing something simple…

    Aha! The problem was so simple. It was not working with the OceanWP theme. I tried a few other themes and it works fine. Sorry for the bother.

    FYI – OceanWP is probably one of the most popular & widely used free WP themes w/ 500K+ active installations. So, ya might wanna address the no content issue w/ OceanWP…

    https://wordpress.org/themes/oceanwp/

    Thanks

    Plugin Author miunosoft

    (@miunosoft)

    Thanks for the information. I’ll check.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.