Support » Plugin: Image Hover Effects Css3 » No Access to WP Media after activating the plugin

  • Resolved Ivko

    (@ivko)


    After activating the plugin the WordPress Media Manager doesn`t work anymore. Only the Headline “Media” appears, thats all – no listing of the uploaded media. After deactivating the Plugin Media Manager works again

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Contributor smokehunt

    (@smokehunt)

    Hi @ivko Sorry for the inconvenience & for late response.
    We fixed this issue so please update the new version & let us know.

    Thread Starter Ivko

    (@ivko)

    Hi @smokehunt – the access to the media Libary works now, but if I paste the shortcut (e.g. [hover-effect id=”75″] ) into a page then the content in the frontpage is not loaded any more. I deactivated all other plugins and tried a different theme – no success 🙁

    Plugin Contributor smokehunt

    (@smokehunt)

    Hi. I checked the plugin again with different Themes on your request and plugin works perfectly. Could please test it on other website?

    Please show me the page URL where you are using and let me know the “Theme” name that you are currently using.

    Plugin Contributor smokehunt

    (@smokehunt)

    You can download again the previous version from below link if this issue comes with latest version. https://i.imgur.com/ruubDuk.png
    https://wordpress.org/plugins/image-hover-effects-css3/advanced/

    Thread Starter Ivko

    (@ivko)

    Plugin Contributor smokehunt

    (@smokehunt)

    Activated the Vantage Theme and plugin still works 🙂
    Did you add the shortcode like this? https://i.imgur.com/6S8WapM.png

    Thread Starter Ivko

    (@ivko)

    Yes you are right. The problem seems to be caused by the Siteorigin Page builder.

    I tried to use the plugin together with the SiteOrigin Page Builder. (Appearence –> Homepage –> Custom Home page)

    Unfortunately the content is not loaded if I paste a shortcode e.g. [hover-effect id=”75″]. Header and the Title are loaded but then nothing anymore – no content, no footer…

    I tried the hint and unchecked in the Site origin Editor Widget “Automatically add paragraphs” and i tried to use the widget “Custom Html” – no success

    With the block editor or classic editor outside of the page builder it works perfectly

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘No Access to WP Media after activating the plugin’ is closed to new replies.