Support » Plugin: Elementor Page Builder » Ninja Forms not working the elementor

  • Resolved mohamedmusthafac

    (@mohamedmusthafac)


    If i use shortcode of ninja forms in normal post editor .. it working fine… but when i used ninja forms shortcode using elementor shortcode widget.. It is not working fine… it just shows me only JSON codes instead of Ninja forms fields

    Here is the link http://keralaescapes.com/uncategorized/14/sample1/

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • cavalierlife

    (@cavalierlife)

    What version of Elementor are you using?

    Chaoscontrol

    (@chaoscontrol)

    This happens to me too. I have checked and as soon as I deactivate elementor, the form shows fine. My website is private and can’t share it, but it looks similar to @mohamedmusthafac

    In my case @cavalierlife , I am using the latest one 2.6.1.

    On top of that, when adding the shortcode in the page builder, it just shows an empty blank rectangle. Although that is probably a different problem.

    Chaoscontrol

    (@chaoscontrol)

    In case it helps, mine shows this on the console. Not sure it’s related. Not a dev myself.

    http://prntscr.com/oe9zml

    deafnation

    (@deafnation)

    I have the same problem after bought the Ninja Forms on Cloudways 🙁 I need the resolution to fix the bug which it seems to be an issue for months.

    Chaoscontrol

    (@chaoscontrol)

    I have been debugging for a while and I found out it is form specific. I created forms based on different templates, and for example the data request one shows fine on the same page.
    I tried duplicating the problematic form, and started to remove fields and actions one by one, to see when it worked again, but it never did. I don’t know what it is causing, but it is from inside the form itself.

    And it is definitely related to the console error I mentioned earlier. Adding a working form doesn’t trigger that error. And adding 2 of the problematic form triggers that error twice.

    Chaoscontrol

    (@chaoscontrol)

    Problem isolated and reported here:
    https://github.com/wpninjas/ninja-forms/issues/3674

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.