Support » Plugin: LiteSpeed Cache » Ninja Forms dont work when LS enabled?

  • Resolved websolved

    (@websolved)



    Hi there,

    I cannot submit my ninjaforms forms when LS cache is enabled. It gets stuck at “processing”. I’ve searched for a bit but cannot find anyone with the same issue. Any advice appreciated.

    Thanks in advance!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hello,

    From litespeed cache -> report can you send report and post the number here and can you tell me the version of the ninjaforms plugin.

    Hi there,

    here is the report number Report number: LFIFTYYN

    Report date: 04/04/2018 13:03:33

    Ninjaforms info:

    ### Environment ###

    Home URL: https://www.thespectrecollection.com.au
    Site URL: https://www.thespectrecollection.com.au
    Ninja Forms Version: 3.2.18
    WP Version: 4.9.5 – Supported
    WP Multisite Enabled: No
    Web Server Info: LiteSpeed
    PHP Version: 5.6.35
    MySQL Version: 10.2.14
    PHP Locale: negative_sign: </br>
    WP Memory Limit: 40M
    WP Debug Mode: No
    WP Language: Default
    WP Max Upload Size: 64 MB
    PHP Post Max Size: 64M
    Max Input Nesting Level: 64
    PHP Time Limit: 180
    PHP Max Input Vars: 1740
    SUHOSIN Installed: No
    Server IP Address: 103.42.110.21
    Host Name: r332.syd1.hostingplatform.net.au
    SMTP: localhost
    smtp_port: 25
    Default Timezone:

    ### Plugins ###

    Activated Plugins: Connects – Mailchimp Addon by Brainstorm Force version 2.2.0
    Convert Plus by Brainstorm Force version 3.2.0
    Duplicate Post by Enrico Battocchi version 3.2.1
    Envira Gallery by Envira Gallery Team version 1.7.3
    Envira Gallery – Instagram Addon by Envira Gallery Team version 1.3.0
    Force Regenerate Thumbnails by Pedro Elsner version 2.0.6
    Fusion Builder by ThemeFusion version 1.4.2
    Fusion Core by ThemeFusion version 3.4.2
    Google Analytics Dashboard for WP (GADWP) by Alin Marcu version 5.3.2
    LiteSpeed Cache by LiteSpeed Technologies version 2.2.0.2
    Minimal Coming Soon & Maintenance Mode by WebFactory version 1.62
    Ninja Forms – Layout & Styles by The WP Ninjas version 3.0.25
    Ninja Forms – Zapier by Fatcat Apps version 3.0.7
    Ninja Forms by The WP Ninjas version 3.2.18
    Remove Query Strings From Static Resources by Speed Up My Website version 1.4
    Slider Revolution by ThemePunch version 5.4.7.2
    Yoast SEO by Team Yoast version 7.2

    Plugin Support Uniqe_Eric

    (@eric780217)

    Hi websolved,

    Found some js errors when submitting, could you try disable js combine and purge all, see if it helps?

    My site with ninja(Contact Me) + cache enabled with no issue.

    Best

    Plugin Support LiteSpeed Lisa

    (@lclarke)

    Hi, @websolved.

    I’m going to close this topic due to lack of activity.

    If you still need help, please try the following: set LiteSpeed Cache > Settings > Optimize > JS Combine to OFF, and then press the LiteSpeed Cache > Manage > Purge > Purge All button. Then let us know if that solves the problem.

    Thanks!

    Hi, Thanks for the replies. Sorry was offline for a couple of weeks… will try, please reclose the topic

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.