Support » Plugin: The Events Calendar » Ninja Form not loading when Events Calender is active

  • Resolved dlauer

    (@dlauer)


    Dear Events Calendar Team,

    I already wrote last week because it is an urgent problem and currently over 20 ninja forms on the website are not working.

    Since the last update there is a problem with the plugin “The Events Calendar” and Ninja Forms. All Forms are no longer loaded once the plugin Events Calendar is activated.

    I’ve already tested the solutions mentioned here with the old verisons, activated twenty twenty theme, deactivated all plugins, but it always failed once the Events Calendar plugin was activated.

    I also installed the plugin The Events Calendar Extension: Admin Body Class Fix, but unfortunately the problem still exists.

    WordPress version: 5.5.3
    The Events Calendar: 5.2.1
    Ninja Forms: 3.4.32

    Is the problem already known and are you working on a fix?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author András Guseo

    (@aguseo)

    Hi @dlauer

    Thanks for reporting this. I’m sorry this is happening on your site.

    I tired to quickly re-create it on my test site and it seems to work for me.
    I used the default form and added the shortcode to a page. The form shows up on the front-end.

    Could you provide me some more details and possibly step-by-step instructions on how I could potentially reproduce this so I can investigate?

    Also if you could share your system information with me that would be super helpful.
    https://theeventscalendar.com/knowledgebase/k/sharing-your-system-information/

    Thanks and cheers,
    Andras

    Plugin Author András Guseo

    (@aguseo)

    I also took a look at your site. On the page you referenced there are some script errors. Here’s a screenshot:
    https://dl.dropbox.com/s/rr405htw1sgo4g2/shot_201118_205347.jpg

    Some ninja forms javascript could not be loaded.
    Thinking…

    I see that you are using WP Rocket, likely for both caching and minification.

    Could you please try disabling both minification and caching, clear the WP Rocket cache, disable WP Rocket, clear browser cache, and then check if this is still happening?

    If yes, then I would still be happy for the details.

    Cheers,
    Andras

    Plugin Support Eugene Kyale

    (@eugenetribe)

    There’s been no movement on this ticket for more than a week, so I’m going to mark it as resolved.

    If you still need assistance with this, please open a new ticket and we’ll be happy to help.

    Cheers,
    Eugene.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.