Support » Plugin: WooCommerce MyParcel » Nieuwste Versie

 • Ik lees hoopvolle berichten dat de allernieuwste versie een succes moet worden. Dat vele daar met smart op zitten te wachten is niets nieuws.

  Ik hoop toch echt dat jullie bij de check out ook de optie’s hebben aangepakt met name de vermelding van de bedragen. Nu is dat bijvoorbeeld:
  ‘s avonds (+ €7,75) in plaats van de meerprijs tov het standaard tarief.

  Nu denken klanten dat dat genoemde bedrag bovenop het standaard tarief komt en haken af. Dat is de reden dat wij de verzendopties nu maar uit hebben staan terwijl dat juist een pre is om via MP te verzenden.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
 • Plugin Author mitchellbokhove

  (@mitchellbokhove)

  @peterenlianne : Alleen de meerprijs tonen zit nog niet in de versie de we op heel korte termijn gaan delen maar gaat wel heel rap daarna volgen. We zijn er nu namelijk mee bezig. Het idee is om de keuze aan de gebruiker te laten, dus of meerprijs of de totaalprijs tonen. Het is niet een heel ingrijpende verandering dus ik verwacht dat we die heel snel met je kunnen delen.

  Ik zal hier een update plaatsen zodra dit beschikbaar is.

  Plugin Author mitchellbokhove

  (@mitchellbokhove)

  @peterenlianne

  De meerprijs is inmiddels beschikbaar in een versie van de plugin die we via github verspreiden. Deze optie is te vinden onder Checkout instellingen->Prijzen tonen als->Meerprijs.

  We raden het altijd aan om deze versie eerst op een (veilige) testomgeving te installeren. Doe dit door de huidige plugin te deactiveren en te verwijderen. Vervolgens kun je de plugin handmatig middels een .zip installeren.

  Je kunt de .zip hier downloaden: https://github.com/myparcelnl/woocommerce/releases/tag/v4.3.0

  Naar verwachting zullen we deze versie volgende week ook als stable uitrollen naar alle klanten.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
 • The topic ‘Nieuwste Versie’ is closed to new replies.