WordPress.org

Forums

NextGEN Gallery Optimizer
[resolved] NextGen Optimizer suddenly links to image instead of FancyBox (3 posts)

  1. Alumedia
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey Mark,

    I had fancybox working just fine on my implementation of NextGen when all of a sudden it just quit out of the blue. All necessary files still appear to load but I get no where as far as the actual images turning out anything in fancybox, instead I just get directly linked to the image...

    Any thoughts?

    Thanks,

    Mike

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery-optimizer/

  2. Alumedia
    Member
    Posted 2 years ago #

    Never Mind, I have discovered that is a conflict with the sociable plugin

  3. Mark Jeldi
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Mike,

    Thanks for using NextGEN Gallery Optimizer!

    I'm glad to hear you found the source of the conflict.

    I've been testing a combination of NextGEN Gallery, Optimizer and Sociable to try and pinpoint the exact cause, but I'm afraid I haven't experienced any issues with Fancybox not loading.

    I have discovered however, that there appears to be a conflict between the Twitter horizontal tweet-count button in Sociable ("Classic" mode) and NextGEN Gallery...whereby entire galleries are duplicated inside the button's data-text=" attribute. Switching off the button on Sociable's settings page resolves the issue. Perhaps this is related.

    Cheers,
    Mark.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextGEN Gallery Optimizer
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.