Support » Plugins » NextGEN Gallery – no thumbnails under slideshow or titles

  • wotnow

    (@wotnow)


    Not really sure why I am posting in here as all previous posts have gone unanswered .. I realise that most forums are answered by kind people who donate their time but maybe it is time to employ an expert and all posters can donate to fund it as there seems to be hundreds/thousands? of unanswered frustrated users.

    Anyways my question is related to the Next Gen Gallery and I am unable to get thumbnails to appear under my slideshow, nor titles? It seems there are quite a few others who are experiencing this problem and no-one with any answers, except file permissions and the like, none of which have helped me. I am sure its just a tick in a box somewhere but I have been over the backend a million times and cannot find it.
    http://www.broomeandthekimberley.com.au/photos/?album=1&gallery=3&show=slide

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • I feel your pain … if you haven’t already fixed this then try adding this plug in and going from there … WordPress NextGen GalleryView

    Hi thanks for understanding. I have installed WordPress NextGen GalleryView and is working perfectly except for a great big arrow in the middle of the image. I have googled this and it seems others have had this problem but so far no-one has answered this issue.

    Seems like I go from one problem to the next.

    Melinda214

    (@melinda214)

    I am having the issue of no thumbnails using GalleryView.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘NextGEN Gallery – no thumbnails under slideshow or titles’ is closed to new replies.