WordPress.org

Forums

NextGEN Gallery
NextGEN Gallery Lightbox only working on one page? (2 posts)

  1. Chris
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Wondering if anybody can help me with this?

    I'm building a site for a client and have setup NextGEN to run the Gallery page, and at present have placed 9 thumbnail images onto this page which all open up to full-size perfectly using Lightbox.

    However the issue is this....

    I've made a 2nd image gallery within the settings, this time with three images and my intentions were to add these just above the footer, using the exact same short code for my home page as the gallery page, besides switching the ID from 1, to 2....yet when I do this and click on the images on this page, they open up in a new tab.

    Just to clarify, I have checked all other plugins and nothing seems to be conflicting. The site hasn't been migrated either (it's been built live under maintenance mode). Really annoying.

    Thanks in advance.

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @Chris - Would you be able to submit a Bug Report (http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/) on this issue including a set of log in credentials so our Support Team / Developers can get a closer look at this issue?

    Thanks!

    - Cais.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextGEN Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags