Support » Plugin: WordPress Gallery Plugin - NextGEN Gallery » NextGEN Gallery incorrect when opened 2nd time

  • Resolved roundtheworld2013

    (@roundtheworld2013)


    I’ve created about 40 thumbnail-NextGEN galleries on my new website. They are shown correctly in preview and, after publishing, are still correct when opened for the first time in any browser – but incorrectly when opened for the second time. Three things have been changed: they are ordered vertically instead of horizontally, slideshow is not possible anymore, and the text cannot be seen anymore.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support gabyimagely

    (@gabyimagely)

    Hello @roundtheworld2013

    One thing I noticed was a mix content message on your console javascript log.
    If you have some time, please, check if your SSL certificate is installed correctly and if you are forcing WordPress to use https for the whole site.

    The next step will be to perform a conflict check.
    That’s part of our basic troubleshooting.

    1.- Temporarily deactivate all your plugins except NextGen Gallery.
    2.- Is the problem solved? Then, it was caused by one of your plugins. Please check one by one and find the one causing the problem.
    3.- If the problem is not solved with the deactivation of the plugins, try changing to a standard WordPress theme, it could be a conflict with your current theme.

    Please let us know how it goes.
    Note: We will always recommend performing a full website backup before any troubleshooting.

    Hello, my problem has been solved by doing what you’ve recommended me in 1. and 2. The “troublemaker” was the “Cache Enabler”.

    Thanks very much!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.