WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » NextGen Gallery album gallery does not display thumbnails

NextGen Gallery album gallery does not display thumbnails

  • I have added the following album code to a new Post located at http://tibesar.com/2012/03/10/phillip-john-and-candice-brown-tibesar-photo-album/ :

    [album id=1 template=extend]

    When I test the new Post; the album cover, the gallery and the number of photos appears just like it should.

    However, when you select the listed gallery link “PJT Boise Zoo” it does not then display the 6 thumbnails – it just displays a new Post with no thumbnails on it.

    Why aren’t my selected gallery thumbnails not appearing please?

    Thank you!

    Marcus

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • hey any luck with fixing this problem..i have a similar situation happening on my site @ http://www.jamzonesummerbreak.com/2012/photo-gallery/

    Yes 2so.

    I abandoned NextGen Gallery and instead, installed WordPress Photo Album Plus which has wonderful support and the program works very well for my needs.

    As you can see its been 4 months and NextGen Gallery never did reply to my issue!

    thanx mtibesar, i agree WPPA+ is great…especially the support…just getting used to customizing it and getting it to look n work like i want it to…but all in all it seems to be a great plugin…BIG UPS WPPA

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘NextGen Gallery album gallery does not display thumbnails’ is closed to new replies.
Skip to toolbar