Support » Plugins » [Plugin: NextGen Gallery] border issues, slide show.

  • Can someone take a look at http://seancotterphotography.com for me and see if you can tell where the gray (#ccc) border is coming from on the left and top?

    It is a NextGen slideshow. Image size matches the settings in NextGen. It seems like it would be

    .ngg-slideshow

    I have made some changes there, including adding a huge red border around it. Thing was, the image still had the gray border top and left (maybe a bg poking through and the image is too small? set to stretch in NextGen, to make sure it wasn’t) as well as my now added border. Any ideas?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    It’s coming from your theme Specifically styles/dynamic-style.php

    .size-full, .entry-content img {
        border: 5px solid #E8E7E7;
    }

    Think I figured it out. Using Photocrati for a themes template and they have dynamic themes. For some reason the 5px solid red border was working in the normal NextGen style location. But this code:

    .entry-content img {
    border: 0px;
    margin: 0px;
    }

    would not work until I put it into the Photocrati custom CSS section (must overwrite some portions of the NG code but use others?).

    Thanks esmi! Hadn’t refreshed the forum page yet 🙂

    What are you using? I use Firebug on Firebox but it’s a little clunky for me to decode with that.

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    I’m using Firebug on Firefox.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: NextGen Gallery] border issues, slide show.’ is closed to new replies.