WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » NextGEN Gallery 1.9.3 Album is not displaying anything

NextGEN Gallery 1.9.3 Album is not displaying anything

  • HosseinSabzali
    Member

    @hosseinsabzali

    Hello all,

    I have installed the latest version of workpress which is 3.3.2. I also have nextgen gallery plugin installed as well.
    I created different albums with different galleries in each album. When I clicked on the any of the galleries, it showed list of images in the gallery with an option to play the slideshow.
    Everything was working fine until I upgraded the plugin to the latest version 1.9.3. Since I upgraded, the list of galleries is showing but when I click on any of them the galleries nothing is showing.
    Can anyone help me please?

    Thanks in advanced

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I have the same issue since upgrading to 3.3.2 nextGEN gallery page shows nothing and wipes out the sidebar when activated.

    I had the same exact problem. Found out one of my plugins as causing a conflict. I disabled the plugin “Simple Facebook Connect” and galleries started displaying OK. So maybe you have some sort of conflict. Try disabling other plugins one by one.

    Oh and btw, a work-around for this (because I want to use my plugin and gallery):

    Read damainman’s 2nd post (the one about making a custom page with his example of php code).

    HosseinSabzali
    Member

    @hosseinsabzali

    Thanks Sky Net

    I solved the problem. there was a conflict with “Simple Facebook Connect” plugin.

    NES – Native English Services
    Participant

    @nes-native-english-services

    I had the same problem although I didn’t have Facebook connect I did have add link to Facebook. I deactivated that and it gave me back my albums.

    This conflict definitely has something to do with different FB related plugins. Try deactivating anything related to FB.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘NextGEN Gallery 1.9.3 Album is not displaying anything’ is closed to new replies.