Support » Plugins and Hacks » EWWW Image Optimizer » Nextgen bulk optimize not working for me

  • Resolved Diana

    (@dianasunvillaeu)


    I have the latest version, just downloaded today. Mediafiles all got optimized without problem. Next step was Nextgen galleries. I get this screen: NextGEN Gallery Bulk Optimize

    This tool can optimize large batches (or all) of images from your media library.We have 546 images to optimize.

    When I click start optimizing, the screen refreshes after few seconds and comes back the same.´
    This is my plugin status info:

    If updated versions are available below, you may need to enable write permission on the wp-content/ewww folder to use the automatic installs.
    *Updates are optional, but may contain increased optimization or security patches
    jpegtran: OK version: Independent JPEG Group’s JPEGTRAN, version 9 13-Jan-2013
    optipng: OK version: OptiPNG version 0.7.4
    gifsicle: OK version: LCDF Gifsicle 1.70
    pngout: OK version: Feb 21 2013
    Graphics libraries – only need one, used for conversion, not optimization: GD: OK   Imagemagick ‘convert’: OK
    safe mode: Off  exec(): OK  
    Only need one of these: finfo: MISSING  getimagesize(): OK  mime_content_type(): MISSING

    I clicked the debug option but you have to help me what the Debug info sections are, I see a very large number of lines in yellow, do not think I should post all that here, let me know if I do..
    Thanks!
    Diana

    http://wordpress.org/plugins/ewww-image-optimizer/

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Nextgen bulk optimize not working for me’ is closed to new replies.