WordPress.org

Forums

NextGEN Gallery
NextGen Blanks Page (6 posts)

  1. 420 News Wire
    Member
    Posted 1 year ago #

    When activating NextGen, worked until today.
    Tried on different browsers, re-activating it, deactivation other plug-ins...
    Nothing...
    What happened???
    I didn't change anything and now when its activated my page is blank!!!

    The uploader works completely fine, the NextGen Gallery blanks the page no error.
    Please tell me how to fix or need to update the plugin!
    I got alot of users.

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. 420 News Wire
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://420newswire.com/top-420-strains/

    (It made a link to the plugin but I was trying to link my site.

  3. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @420 News Wire - If you would like to submit a Bug Report (http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/ ... please reference this topic) we would be happy to help you try to sort out the issues you are seeing.

    Thanks!

    - Cais.

  4. 420 News Wire
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have reported the bug, thanks!!

    Let me know if ya can figure it out, I tried looking at other topics to figure out the problem but nothing to my specific issue.

  5. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks!

    We received your Bug Report and are currently reviewing it.

    - Cais.

  6. 420 News Wire
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks, problem fixed!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextGEN Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic