WordPress.org

Forums

NextGEN Gallery
nextgen 2.x (including 2.0.18) breaks (10 posts)

  1. solsikkehaven
    Member
    Posted 1 year ago #

    on my site using nextgen latest version 1.9.x series nextgen
    frontpage
    http://goo.gl/bvB3BC
    and page with multiple galleries
    http://goo.gl/wgyzhU
    are working fine

    but on same site, just cloned to a test site, same site just upgraded to using latest nextgen version 2.x (2.0.18) it is broken
    frontpage
    http://goo.gl/ZQTMlU
    page with multiple galleries
    http://goo.gl/0JrLZp

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. solsikkehaven
    Member
    Posted 1 year ago #

    oh, should perhaps say. have tried to use standard twenty-twelve theme - same issue.
    have disabled all plugins, except wordpress seo (have also tried disabling that too !).... same issue.

    using latest version of wordpress (3.6)

  3. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @solsikkehaven - You may need to apply some Custom CSS to get the same look as you had with the legacy version of NextGEN Gallery. Let us know if you are unable to re-style the output to match what you were seeing in the legacy version.

    Also to note, please check any NextGEN advanced settings on your mirrored site to insure your paths are correct for it.

    Thanks!

    - Cais.

  4. solsikkehaven
    Member
    Posted 1 year ago #

    oh - it's not just CSS - the functionality of the popup is not working, neither on single images or on the galleries

    try the image on the front page (click on it) it Works on the 1.9.5 version page - not on the 2.x test page
    and on
    http://goo.gl/0JrLZp
    go to "læs mere" - there's galleries - they are not working on the test pages with 2.x at all.

  5. solsikkehaven
    Member
    Posted 1 year ago #

    seems I can get the front image singlepic to show in a lightbox popup.
    I can also get the galleries to work now
    (using settings - adding templates to the settings)

    But I still cannot get the pop-up boxes to work on
    http://goo.gl/0JrLZp
    (the single images, when pressed they should pop-up -and they do with nextgen 1.9.5)...

  6. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @solsikkehaven - That is still looking like a lightbox issue by the way you are describing it. Would you mind submitting a Bug Report on your specific issues here: http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/

    It would also be greatly appreciated if you could include log in credentials for you WordPress installation as well so we can get a closer look at what may be causing this problem.

    Thanks!

    - Cais.

  7. solsikkehaven
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you. I have now submitted a bug report on the URL you gave me.
    Thanks.

  8. solsikkehaven
    Member
    Posted 1 year ago #

    2.0.21 still doesn't resolve issues as described previously in this thread. Could you reexamine the issues and - if possible - correct nextgen gallery to deal with them, thanks.

  9. photocrati
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @solsikkehaven - Thanks for submitting the Bug Report; and, yes we are still looking into this issue related to Lightbox Effects.

    - Cais.

  10. solsikkehaven
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you !

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • NextGEN Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags