Support » Plugin: Nextend Facebook Connect » Nextend Facebook Connect and SimpleModal Login problems

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Nextendweb

    (@nextendweb)

    Thanks for reporting it. This problem is fixed in version 1.4.35

    Thank you very much! is it fixed in “Nextend Google Connect” too?
    Also it would be great if we could write “OR” in other languages and to write a path where to redirect after loging in like profile page.

    Hi there again 🙂
    The same problem is in version 1.4.38.
    How can I get version 1.4.35?

    Plugin Author Nextendweb

    (@nextendweb)

    I checked it on my test site and it works me fine with the latest release too. Could you contact me by email with an admin account to your site and I will find out what causes the problem. Thanks!

    Now I see that when i click register, everything works fine, but when i wan tto login there is no facebook button

    How can I contavt you?

    Plugin Author Nextendweb

    (@nextendweb)

    You already did and I have sent the message back. My email: roland[@@@]nextendweb.com

    You should got an email from me.

    Hi Roland,

    I got the same issue. I only see OR on 1.4.38 and simplemodal. Any tips to debug? Thanks.

    Plugin Author Nextendweb

    (@nextendweb)

    Could you try it out with version 1.4.43?

    Thanks, everything is working fine for me 😉

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Nextend Facebook Connect and SimpleModal Login problems’ is closed to new replies.