Support » Plugin: Slimstat Analytics » New version…

  • Resolved catmaniax

    (@catmaniax)


    Hello Jason! I hope you are well.

    I literally updated in the first hour of the update release 🙂
    I can confirm that those 2 issues we talked about are now resolved and I thank you and your team, very very much!

    However, I’ve seen that the tracking options of internal and outbound links have been removed. Do you think you can re-enable them in a future update please, because I really do not want to have all this code in my source for everyone to see:

    data-slimstat-clicked=”false” data-slimstat-type=”2″ data-slimstat-tracking=”false” data-slimstat-callback=”false”>

    And most important because I think it adds load time as well.

    Or maybe you can tell me if it can be done manually by altering some code.

    Please let me know.
    Thanks again!!

    • This topic was modified 2 years, 10 months ago by catmaniax.
Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 32 total)
  • Plugin Author Jason Crouse

    (@coolmann)

    Thanks @catmaniax and @mth75! Oh, by the way, the developer is also implementing a less intrusive way to attach data attributes to your links. I’m sure you’ll appreciate that as well!

    • This reply was modified 2 years, 10 months ago by Jason Crouse.

    That’s great Jason!

    Any chance I can get the new version to test it out? I already sent an email.

    Plugin Author Jason Crouse

    (@coolmann)

    @catmaniax, I sent it to you yesterday. Please check your spam folder. Or feel free to contact us again and I’ll send you just a link to where you can download it by yourself, if your mailserver is blocking big attachments.

    Jason

    • This reply was modified 2 years, 10 months ago by Jason Crouse.

    Hmm, I got nothing. Nothing in spam folder either.
    Can you re-send it please?

    Plugin Author Jason Crouse

    (@coolmann)

    @catmaniax please log into our support platform and check your tickets there.

    Hey Jason,

    Yes, the new version was in the ticket. I was ready to post for some new issues regarding Ultimate Member and it’s functions not working when I had “Track Client Info” to On, but I thought I’d just test out this new version you sent and voila, everything seems to be working fine.
    The CTRL+click issue also disappeared.

    I need to do some more testing but I think you should finish up this version and release it here, since it seems to have solved various issues.

    • This reply was modified 2 years, 10 months ago by catmaniax.
    Plugin Author Jason Crouse

    (@coolmann)

    @catmaniax thank you for your feedback. We’re wrapping up a few other things, and we should be able to meet our biweekly release deadline (this coming Monday).

    Best,
    Jason

    That’d be great 🙂

    Plugin Author Jason Crouse

    (@coolmann)

    Stay tuned.

    Great. Just wanted to let you know that I keep getting a 404 for Jsdelivr CDN when it’s On. Any clue why?

    Here’s a screenshot:
    https://s1.postimg.org/cta6ig92n/jsd.jpg

    • This reply was modified 2 years, 10 months ago by catmaniax.
    Plugin Author Jason Crouse

    (@coolmann)

    Because the new version hasn’t been pushed to the CDN yet, since it hasn’t been released to the public 😉 Makes sense? Be patient, my friend, be patient.

    • This reply was modified 2 years, 10 months ago by Jason Crouse.

    Oh, correct 🙂 I will.

    • This reply was modified 2 years, 10 months ago by catmaniax.

    Hey Jason! Just dropped by to say the new version seems really great and improved.
    I will keep testing it out and let you know if there’s something I find.

    Keep up with the good work, it really is the best statistics plugin I tried (and I tried a lot).

    Plugin Author Jason Crouse

    (@coolmann)

    Terrific!

    Hey Jason, just wanted to ask you if it’s possible to have the WHOIS icon that appears on the Access Log to appear in the Visitors Activity of the dashboard as well.

    EDIT: I also noticed that when an IP address is an IPv6, the location can’t be displayed, it displays the little image icon instead and says unknown on mouse hover.
    The location displays fine though for traditional non-IPv6 IP addresses.
    Do you know if this can be fixed somehow?

    Thanks again for everything.
    Take care 🙂

    • This reply was modified 2 years, 10 months ago by catmaniax.
Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 32 total)
  • The topic ‘New version…’ is closed to new replies.